• 20201203 162907
  • 20191212 083213
  • 20201014 112538
  • 20201130 143219
  • 20200729 115135
  • IMG 20201120 WA0005
  • 20201120 140357

Onze diensten

Van Rossum Grondverzet verricht voor u alle voorkomende werkzaamheden binnen het vakgebied grondverzet. Door jarenlange ervaring heeft Van Rossum haar klantenkring flink uitgebreid en werkt o.a. voor: aannemers (grond-, weg- en waterbouw), overheidsinstellingen, nutsbedrijven en particulieren.

Hieronder treft u een aantal specifieke segmenten aan:

Grondwerk

Grondwerk

Van Rossum Grondverzet levert u een compleet pakket bij grondwerk. Denk hierbij aan bouwputten, funderingen, maar ook aan zandpakketten (ophogen of afgraven). Uiteraard kunnen wij voor u ook het materiaal verzorgen (aanleveren of afvoeren).
Rooiwerk en (sloot)onderhoud watergangen

Rooiwerk en (sloot)onderhoud watergangen

Voor het rooiwerk van beplanting, boomstronken, etc hebben bij divers materieel om het zo zorgvuldig mogelijk voor u weg te halen. Ook verzorgen wij de afvoer van het groenafval. Ook (sloot)onderhoud van watergangen, plaatsen van damwanden, beschoeiingen en afrasteringen voeren wij dikwijls uit. Ook mogelijk met een eigen trilblok. Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Bestratingen

Bestratingen

Voor gemeenten, bedrijven en particulieren verzorgen wij de bestratingen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om nieuwe bestrating, herbestrating, industriële bestraling/machinaal straatwerk, stelconplaten, etc. Ook toevoer van zand en/of de afvoer van o.a. puin kunnen we voor u verzorgen! Wit u weten wat Van Rossum Grondverzet voor u kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u het complete traject!
Riolering, drainages, vetafscheiding

Riolering, drainages, vetafscheiding

Voor het plaatsen van rioleringen, drainages, vetafscheidingen, infiltratiesystemen, etc. bent u bij Van Rossum Grondverzet op het juiste adres. Diverse projecten zijn uitgevoerd naar de wens van de klant. Wit u weten wat Van Rossum Grondverzet voor u kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u het complete traject!
Transport

Transport

Door het gevarieerde machinepark verzorgt Van Rossum Grondverzet ook het transport van o.a. zand, grond, rijplaten, etc. Bel vrijblijvend voor meer info met 0641-243903 of stuur een mail via ons contactformulier.
Verhuur materieel

Verhuur materieel

Bij Van Rossum Grondverzet huurt u ook graafmachines, tractor met gronddumper, grondwerkers, stratenmakers, rijplaten, diverse machines, etc. Nieuwsgierig? Vraag gerust naar de voorwaarden.
Sloopwerk

Sloopwerk

Voor verantwoorde en efficiënte sloopwerken maken wij gebruik van machines die uitgerust zijn met sloophamers, vergruizers en sorteergrijpers. Hiermee slopen wij o.a. stallen, woonhuizen, garages, aanbouwen, tuinmuren, etc.. Materialen of grondstoffen die vrijkomen uit de sloop zoals, hout, ijzer, puin of grond worden ter plaatse gescheiden en eventueel afgevoerd. Voor het afvoeren van deze materialen of grondstoffen kunnen wij ter plekke een container plaatsen of een tractor met dumper inzetten om deze op een milieutechnisch verantwoorde wijze af te voeren. Bel vrijblijvend voor meer info met 0641-243903 of stuur een mail via ons contactformulier.